Indisponirani James se vraća u klub koji ga je digao u visine
Foto - EPA

Povratak u Porto

Indisponirani James se vraća u klub koji ga je digao u visine

M. Šljivak

James Rodriguez (30) vjerovatno će napustiti redove Evertona do kraja prelaznog roka.

Kolumbijski fudbaler ne osjeća se ugodno na Goodison Parku nakon odlaska Carla Ancelottija sa klupe i novom menadžeru Rafaelu Benitezu saopštio je da želi ići.

Rukovodstvo tima iz Liverpoola spremno je da ga proda. Povezivao se James sa Atletico Madridom, ali od odlaska u redove španskog prvaka neće biti ništa.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CReYY29rZuC/[/instagram]

Iskusni 30-godišnji veznjak mogao bi se na kraju skrasiti u timu koji ga je digao u visine - portugalskom velikanu Portu.

Jamesu je Porto bio prvi evropski izazov. U Portugal je stigao 2010. godine i u ovom klubu je proveo tri sezone.

U dresu Porta je igrao sjajno. Zabio je 32 gola u 107 nastupa, da bi 2014. godine za 45 miliona eura otišao u Monaco.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CQoq1wqLL02/[/instagram]

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nakon Kneževa igrao je još za Real Madrid i Bayern, a u ljeto prošle godine je došao na Goodison Park. Igrao je dobru sezonu u Premiershipu i zabio je šest golova u 23 nastupa.

Međutim u Engleskoj više ne želi ostati i neće biti nikakvo iznenađenje ako ga u ostatku sezone budemo gledali u dresu Porta.

Promo

Top Komentari

Matic
Ko je on???
2 4
dinass
Idiot je idiot bez obzira na boju dresa,zalosno je samo sto je to bogati idiot koji uziva u zivotu zato sto mu je bog dao srecu i talenat da ganja loptu.Inace kako je pametan bi mogao da naplacuje ulaznice u luna parku.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi