Jedan od najboljih napadača današnjice

Karim Benzema se vratio kući, nije krio uzbuđenje zbog toga!

Admin Čaušević

Karim Benzema je već duže od desetljeća u grupi najboljih napadača svijeta. 

Benzema se prije nekoliko mjeseci nakon niza godina izbivanja vratio i u reprezentaciju Francuske kojoj od njegovog povratka i ne ide baš najbolje.

Trikolori u posljednje vrijeme redaju samo remije, a izlazak iz krize tražit će večeras kada u Lyonu dočekuju Finsku.

Odličnu ponudu za ovaj meč možete pronaći u Max Bet kladionici klikom ovdje. Također, MaxBet pratite na Instagram i Facebook profilima.

Inače, susret će se igrati u Lyonu što znači da se Benzema koji posljednjih 12 godina nosi dres Reala konačno vratio kući, makar na jedan dan.

Iskusni 33-godišnjak nije krio uzbuđenje zbog toga, a nada se će uspjeti postići gol da se tribine tresu na novom stadionu.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Nadam se da ću postići gol i učiniti da se trebini zatresu još jednom", riječi su Benzeme u videu kojeg je objavio Lyon.

Kako je Kylian Mbappe povrijeđen Benzema će definitivno predvoditi napad Francuske protiv neugodnih Finaca.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.