Inter gost Shakhtaru

Džekino drugo poluvrijeme trajalo 10 minuta: Reakcija sluti na nezadovoljstvo

Admin Čaušević

Edin Džeko se baš i nije proslavio na gostovanju kod Shakhtara u Ligi prvaka. 

U prvom poluvremenu imao je veliki promašaj sa nekoliko metara, dok je u nastavku na terenu proveo svega desetak minuta.

Simone Inzaghi se odlučio za dvostruku izmjenu, a iz igre je osim Džeke izašao i Marcelo Brozović, dok su ušli Hakan Calhanoglu i Joaquin Correa.

Sluteći po govoru tijela da se zaključiti da Džeko i nije bio sretan zbog izmjene, ali nije imao izbora nego da napusti teren. Šta se dešavalo pogledajte ovdje.

Nekoliko momenta kasnije kamere su ga snimile i na klupi gdje gdje oblači jaknu gdje se također da naslutiti određeno nezadovoljstvo.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Inače, izmjenom je bio nezadovoljan i Brozović koji je prema riječima italijanskih komentatora šutnuo jednu flašu vode koja mu se našla na putu ka klupi.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.