11

Komentari (11)

GuiliDamou
Umoran covjek, ipak on ima 35 jbg da bi igrao srijeda/subota…
Jasminn
@GuiliDamou nije rukomet da na svakoj utakmici das gol i svaku sansu pogodis. Kad bi se svaka sansa pogadjala utakmice bi zavrsavale 10-10 minimalno, i kad bi na svakoj utakmici dao gol pa to je 50-60 golova po sezoni minimalno.
emanuelmacron
velika je greska sto ga izvede, uguro bi on loptu, oni boljeg nemaju,bar se svi guraju da zabiju,kad je on tu,ali skonto to Inzagi ,nije to glup trener.
mujaga13
Spasio cisti go al to niko nevidi. Jbg
King_Kenny
...ono je bio zicer sa 2 metra,iako nije dobro zahvatio loptu jer je malo bila predaleko,ali morao je ono zabiti....rekao sam odmah da ce ga izvaditi iz igre,mislio sam da ce vec na poluvremenu ostati na klupi...do duse ovi ostali nisu nista vise pokazali,Lautaro isto fulio zicer...nema razloga za ljutnju i nezadovoljstvo,bit ce bolje u sljedecoj utakmici,nije ni ovaj Shakhtar bezveze ekipa...evo i Sherif vodi protiv jednog Reala na poluvremenu...svako igra fudbal i niko vise nije kanta za nabijanje.
Tz_Niko75
Steta, nije ga islo. A strani komentatori kazu da je bilo nemoguce ono pogodit, jer je lopta iznenada dosla Dzeki koji je opet dobro reagovao. Sve u svemu, nije njegov dan.
Uranija
Promašio je nemoguće sa 1,5 do 2 metra… jako loše izdanje vcrs
bosnjak19781998
Realno jako loš večeras, profulao 1000%tnu šansu na 2m od gola prebacio citav gol, izgubio 2 lopte na sredini koje su vrlo lako mogle završiti u mreži Intera, ali neka i odmora da bude spreman za Kazahstan i Ukrajinu
MaDaj
Ebi ga trebao je obuci crveno da sluti na radost :/
VELEZ
opet mancini broj dva, pusti dzeku da IGRA!!!!
MethodMan
Pogledajte na sofascore Dzeko najmanje suteva najviše golova i najbolji u odbrani kad je u pitanju izbijanje glavom, drugo Lautaro u Seria a ima 5 big chances misses Dzeko 1
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.