Skandalozna odluka

Tragikomičan penal stiže iz BiH: Djeluje da "faul" nije napravio igrač, već vjetar

Admin Čaušević

Kako to obično biva u nižim ligama viđaju se skandalozne sudijske odluke. 

Normalna pojava je da se timovi žale na lošu arbitražu. Tako je bilo i nakon utakmice Prve lige TK između Mladosti iz Velike Brijesnice i Mladosti 78.

Utakmica je okončana rezultatom 2:2, a glavni sudija utakmice Fahir Pepić je dosudio zaista nevjerovatan kazneni udarac za domaće.

Nakon ubačaja jedan od domaćih igrača je pao u kaznenom prostoru, a bez obzira što nije bilo kontakta arbitar Pepić je pokazao na bijelu tačku.

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga TK:

Inače, gosti su imali prednost od 0:2 preko dvostrukog strijelca Mujkića, ali su Skopljak i Imamović iz penala donijeli bod domaćinu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.