Nezadovoljni domaćin nakon utakmice uništavao automobil glavnog sudije

Brijesnica

Nezadovoljni domaćin nakon utakmice uništavao automobil glavnog sudije

E. Škorić

U Brijesnici je u nedjelju odigran meč 10. kola Kantonalne lige Tuzlanskog kantona, a snage su odmjerili domaća i Mladost iz Gornjih Živinica.

Meč je završen rezultatom 3:3, a domaći su od početka imali zamjerke na suđenje, što se može vidjeti i po objavama na njihovoj zvaničnoj stranici na Facebooku.

Nakon što su zaključili da ih je glavni sudija oštetio u ovom duelu, predstavnici domaćeg tima odlučili su stvari uzeti u svoje ruke, pa nakon utakmice izgrebati automobil kojim se dovezao glavni sudija na utakmicu.

Evidentna je šteta na automobilu, a ovakve stvari nažalost postaju sve češće na nogometnim utakmicama u BiH, posebno u nižim rangovima takmičenja.

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga TK:

Top Komentari

TesanjskiBrnjo
Seljacka posla
4 0
balunv
Nedaju Brjesničani bodove sa Čarbine .
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi