Derbi prepun naboja u Brijesnici završen bez pobjednika, ali i bez golova

Mladost i Pribava podijelili bodove

Derbi prepun naboja u Brijesnici završen bez pobjednika, ali i bez golova

E. Oštraković, foto: E. Oštraković

Komšijski derbi u okviru 2. kola Prve lige TK u Brijesnici su odigrale ekipe Mladosti i Pribave, a susret je završen bez golova.

Mladost je bila bolja u prvom dijelu, gosti u drugom, te je neriješen rezultat i najrealniji ishod utakmice.

Domaća ekipa bila je sjajna u prvom poluvremenu, ali je gostujući golman Omerović u nekoliko navrata spašavao svoju ekipu.

Najbolje prilike Brijesnica je imala kada je Škrebo šutirao, ali sjajnom paradom Omerović brani njegov udarac. Osim toga domaća ekipa je u prvom poluvremenu pogodila i prečku.

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga TK:

U drugom poluvremenu gosti su bili konkretniji ali do gola nisu mogli. Tačnije uspjeli su postići gol iz kornera, ali je on poništen zbog prekršaja u napadu.

Na kraju utakmica je završena bez pobjednika, ali i bez golova, te gosti mogu biti nešto sretniji jer su odnijeli bod sa jako teškog gostovanja.

Top Komentari

srcerukelopata
Maholjani i Pribavljani. Šupci i jedni i drugi.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi