NK Nemila nije zaboravilo dugogodišnjeg predsjednika kluba

NK Nemila protiv veterana NK Čelik

Kantonalni ligaš organizuje Memorijalnu utakmicu u znak sjećanja na dugogodišnjeg predsjednika kluba

Dino Kurbegović, foto: Dino Kurbegović

NK Nemila član Kantonalne lige ZDK sutra organizuje prvu Memorijalnu utakmicu u znak sjećanja na dugogodišnjeg predsjednika kluba Ferida Derviševića- Feđe.

Utakmica između NK Nemila i veterana NK Čelik i prijatelja je planirana da se održi u subotu od 14:00 sati. Učešće na utakmici pored veterana i legendi NK Čelika su potvrdili, između ostalih i Elvir Bolić, Amel Tuka, Mesud Pezer i mnogi drugi istaknuti sportisti i Feđini prijatelji, kao i prijatelji kluba.

“Memorijalna utakmica će ujedno biti i prilika da se na dostojanstven način prisjetimo Ferida Derviševića Feđe i pošaljemo poruku kako je ostavio neizbrisiv trag i kako ga nikada nećemo zaboraviti. Želja i namjera kluba je da u budućnosti ova Memorijalna utakmica pređe u tradiciju svakog mjeseca oktobra u godini”, poručuju iz NK Nemila.

NK Nemila poziva sve ljubitelje sporta da svojim prisustvom uveličaju ovaj sportski događaj.

Inače NK Nemila ove sezone zauzima šesto mjesto nakon šest odigranih utakmica ove sezone u Kantonalnoj ligi ZDK sa 10 bodova.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.