Veliki derbi

Poznati sastavi Intera i Juventusa, Inzaghi dobio loše vijesti sat vremena pred meč

E. Čaušević

Inter i Juventus igraju večeras veliki derbi u okviru devetog kola Serije A.

Aktuelni prvak Italije na svom terenu dočekuje ljutog rivala iz Torina i sigurno je da nas na Meazzi očekuje dosta uzbuđenja.

Inter meč dočekuje nakon poraza od Lazija, dok je Juventus u nizu od četiri uzastopne pobjede.

Meč na Meazzi igra se od 20:45 sati, a Inzaghi i Allegri su objavili početne sastave. Ono što je najbitnije jeste da je Edin Džeko u početnom sastavu Intera.

Također, Inzaghi ne može računati večeras na Artura Vidala koji nije u konkurenciji za meč zbog gripe što je udarac za Inter jer je Čileanac trebao igrati od prve minute.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inter: Handanović, Skriniar, De Vrij, Bastoni, Darmian, Barella, Brozović, Calhanoglu, Perišić, Lautaro Džeko.

Juventus: Szczesny, Danilo, Bonucci, Chiellini, Cuadrado, McKennie, Locatelli, Bernardeschi, Alex Sandro, Kuluševski, Morata.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.