Bivši saigrač iskren: "Bolje bi bilo da je Ronaldo otišao ranije"
Foto - EPA

Chiellini o odlasku Cristiana

Bivši saigrač iskren: "Bolje bi bilo da je Ronaldo otišao ranije"

M. Šljivak

Cristiano Ronaldo je u finišu prelaznog roka odlučio napustiti Juventus.

Nakon tri godine u torinskom velikanu, portugalska zvijezda se vratila u Manchester United, gdje igra veoma dobro.

Juventus se nakon odlaska Cristiana dosta mučio, ali Stara dama izgleda sve bolje i zaredali su sa pobjedama u prvenstvu i Ligi prvaka.

Kapiten Bianconera Giorgio Chiellini smatra kako je Cristiano trebao i ranije otići jer bi to bilo mnogo bolje za ekipu.

"Ronaldo je otišao 28. augusta, ali bi za nas bilo mnogo bolje da je otišao ranije. Bili smo šokirani njegovim odlaskom, a da je to ranije učinio, imali bismo više vremena da se pripremimo za sezonu", iskren je Chiellini.

Kapiten Juventusa navodno je jedini koji se nije oprostio od Portugalca na njegovom odlasku.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Neke pristalice Stare dame su ovaj potez dočekali sa oduševljenjem jer smatraju da je Ronaldo pomalo postupio kukavički te da je ranije trebao tražiti transfer kako bi Juventus mogao imati više vremena za pravo pojačanje.

CR je u dresu torinskog velikana odigrao 134 utakmice i postigao je 101 pogodak.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

lalinjo
Bubnio čovjek i ostao živ....samo jedna konstatacija 134 utakmice = 101 gol....jedna lasta ne čini proljeće isto kao što Ronaldo nije mogao sam osvojiti LP
10 10
user1585252255
Kad se pametnjakovici nadju komentarisat objavu, a procitali smo naslov...
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi