Kamere snimile trenutak

Je li Salah najbolji na svijetu? Ronaldova očajna reakcija na majstoriju zvijezde Redsa sve govori

Admin Čaušević

Rijetko koji fudbaler je uspio zasjeniti Cristiana Ronalda na terenu, a da se ne zove Lionel Messi. 

Već duže od deset godina Messi je bio jedini za kojeg se s punim pravom moglo reći da je bolji od Ronalda, a polako na scenu dolaze i drugi igrači.

Odavno portugalski as nije bio toliko zasjenjen kao što je to bilo u nedjelju na Old Traffordu kada su snage odmjerili Manchester United i Liverpool.

Redsi su ponizili Crvene đavole sa 0:5. S jedne strane isfrustrirani i očajni Ronaldo, a s druge briljantni i raspoloženi Mohamed Salah. 

Salah se nalazi u životnoj formi. To je potvrdio had-trickom protiv Manchester Uniteda. Egipćanin je na Old Traffordu bio fenomenalan i istakao je ozbiljnu kandidaturu za Zlatnu loptu.

Nakon što je Salah zabio svoj treći gol na meču kamere su uspjele zabilježiti reakciju Ronalda.

Kao što se može vidjeti isfrustrirani 36-godišnjak je mahao rukama gore, dole, lijevo, desno, objašnjavajući kretnju Salah.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Tokom cijelog meča Ronaldo je bio u podređenom položaju, u finišu prvog poluvremena iskalio je svoj bijes nad mladim Jonesem, a u drugom dijelu mu je poništen gol zbog ofsajda.

S druge strane Salah može uživati u momentumu kroz koji prolazi. Ove sezone je već na učinku od nevjerovatnih 15 golova i pet asistencija. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.