Scholes je prije nekoliko dana predvidio katastrofu Manchester Uniteda

Niko mu nije vjerovao

Scholes je prije nekoliko dana predvidio katastrofu Manchester Uniteda

E. Škorić

Manchester United je u nedjelju doživio jedan od najtežih poraza u svojoj historiji.

Crveni vragovi su pregaženi od velikog rivala Liverpoola s 5:0, a sve je bilo gotovo na poluvremenu, pošto su Redsi imali 4:0.

Niko naravno nije očekivao ovakvu katastrofu Uniteda, mada je još nakon utakmice protiv Atalante u Ligi prvaka, koju je engleski tim dobio s 3:2 nakon preokreta u drugom dijelu, bivši veznjak Paul Scholes nagovijestio šta će se desiti u duelu s Liverpoolom.

"Vezni igrači igraju sami za sebe. Ako tako budeš igrao protiv Manchester Cityja ili Liverpoola, na poluvremenu ćeš gubiti 4:0. Bit će to kraj, iz takve situacije nema povratka", rekao je legendarni veznjak.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Samo nekoliko dana nakon njegove izjave United je na poluvremenu od Liverpoola gubio s 4:0, a slijedi mu sada teško gostovanje kod Tottenhama.

United je trenutno tek sedmi na tabeli sa 14 bodova i ima samo jednu pobjedu na posljednjih pet premierligaških mečeva. Iako su ambicije bile ogromne pred početak sezone, naročito zbog povratka Cristiana Ronalda, ali i zvučnih pojačanja u vidu Jadona Sancha i Raphaela Varanea, čini se da je već sada jasno da ovaj tim neće biti konkurentan Liverpoolu, Cityju i Chelseaju u borbi za titulu.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi