United donio odluku o Solskjaeru

Mora da ide

United donio odluku o Solskjaeru

E. Škorić

Ole Gunnar Solskjaer uskoro će postati bivši trener Manchester Uniteda.

Dugo već vodstvo Uniteda daje podršku Solskjaeru, ali poraz od 5:0 od Liverpoola i to na Old Traffordu ipak je nešto preko čega ne mogu i ne žele da pređu.

Prema inostranim medijima, pala je odluka, Solskjaeru će klub ubrzo saopštiti da više nije trener, pa je skoro sigurno da Norvežanin neće sjediti na klupi Vragova u derbiju protiv Tottenhama naredenog vikenda.

Izvršni direktor Uniteda Richard Arnold danas je obavio razgovore sa vlasnicima kluba, a svima je jasno da Solskjaer nije dovoljno dobar da vodi ekipu Uniteda.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Što se Solskjaera tiče, on namjerava ostati, a nakon teškog poraza od Liverpoola je izajvio: "Suviše smo daleko dogurali kao ekipa da bih sad odustao".

Onog trenutka kada vijest o otkazu Solskjaera ugleda svjetlost dana, United će krenuti u potragu za novim menadžerom, a trenutno se kao njegovi nasljednici najviše spominju Zinedine Zidane i Antonio Conte.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

elvir_86
Suviše smo daleko dogurali kao ekipa da bih sad odustao .. Izjava solskjera ... Pa ljudino i jesi dogurao daleko ali do propasti .. Vakat ti je da odes sa klupe . Kao igrač si bio fenOmenalan ali kao trener si ČISTA NULA .
10 0
Sars33
Eh fala Bogu, idemo sad ispocetka, samo jako!!!
8 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi