Vodili su sa 5:0, a igrač Liverpoola je urlao: "Nastavite ovako, budite nemilosrdni"

Htio je da u potpunosti ponize United

Vodili su sa 5:0, a igrač Liverpoola je urlao: "Nastavite ovako, budite nemilosrdni"

E. Čaušević

Liverpool je jučer ponizio Manchester United na Old Traffordu pobjedom od 5:0.

Ljubitelji fudbala mogli su uživati u najvećem engleskom derbiju, ali sigurno da niko nije mogao očekivati da će Manchester United doživjeti takvu blamažu pred svojim navijačima.

Redsi su domaćem timu očitali pravu lekciju i na kraju su slavili sa 5:0 na krilima sjajnog Mohameda Salaha.

Egipćanin je na Old Traffordu jučer upisao hat-trick i postao je prvi igrač nakon legendarnog Ronalda koji je na Teatru snova dao tri gola za neku gostujuću ekipu.

Salah je svoj treći gol za 5.0 postigao u 50. minuti, a tokom proslave gola u centru pažnje našao se Andy Robertson koji je tražio od svojih saigrača da nastave u istom tempu.

"Nastavite ovako, budite nemilosrdni, idemo!", poručio je Robertson svojim saigračima.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ipak, United je do kraja utakmice uspio da sačuva svoju mrežu, ali je svejedno ovo jedan od najtežih poraza za Crvene đavole i to od najvećeg rivala.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...moglo se jos zabiti golova bez problema,ali igraci Manchestera su postali nervozni i poceli da povrjedjuju igrace Liverpoola,zato je Klopp rekao da se stane na loptu...uostalom,ne treba se izivljavati nad vec rasturenim protivnikom...tako su prosle sezone ponizavali Crystal Palace 7:0 i poslije toga se vezao onaj katastrofalni niz od 6 poraza za redom na Anfieldu...treba imati mjeru.
1 4
Klicko
0-5 na njihovom stadionu.Kao da ih nisu dovoljno ponizili :D
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi