FOTO: EPA

Očekuje nas uzbudljiv finiš godine

Newcastle "kvari" posao Manchester Unitedu

Haris Zilić

Nove informacije stižu uz Engleske kada su u pitanju nenadžeri Newcastlea i Manchester Uniteda.

Solskjaer vjerovantno otkucava posljednje minute na klupi Uniteda. Bez obzira na podršku vlasnika navijači su ti koji više nemaju strpljenja obzirom na igre i rezultate Crvenih đavola.

Glavni kandidat za mjesto trener Uniteda je Antonio Conte, ali sada su se u igru ubacili i bogati vlasnici Newcastlea.

Roberto Martinez je velika želja vlasnika Svraka, međutim status u reprezentaciji Belgije kao selektora blokira dosta toga, pa bi se Svrake okrenule Antoniu Conteu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Newcastle ima plan za Contea ako bi došao. Dali bi mu slobodu da napiše listu igrača koje želi vidjeti u klubu, a arpaskim vlasnicima neće biti problem ispuniti želje, jer je Newcastlea trenutno nabogatiji klub na svijetu.

I United ima svoje opcije kada je u pitanju Conte pa će ovo sigurno biti zanimljiva "sapunica" koja bi epilog mogla dobiti već i do Boxing daya ove godine.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.