Solskjaer postaje bivši, United će uskoro dobiti novog trenera?
FOTO: EPA

Dva imena u utrci

Solskjaer postaje bivši, United će uskoro dobiti novog trenera?

Haris Zilić

Navijači Manchester Uniteda su sve nezadovoljniji izdanjima svog tima.

Poraz od Liverpoola od 0:5 čini se da je kap koja će lagano preliti čašu.

Navijači žele odlazak Ole Gunnara Solskjaera, ali Norvežanin ima podršku vlasnika i teško da će u ovom trenutku dobiti otkaz, ali engleski mediji imaju drugačije mišljenje.

Pojedini mediji na Ostrvu pišu kako bi United do Boxing daya, tačnije do kaja godine mogao imati novog trenera, a dva imena su glavni kandidati.

To je trenutni trener Leicester Brednan Rodgers i Antonio Conte.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Rodgers je ranije vodio Liverpool i sumnja se da bi prihvatio ponudu Uniteda najvećeg rivala, a i igre Leicestera djeluju dobro pod njegovom palicom. Sa druge strane Conte se stavlja kao ozbiljnija opcija, ali vidjet ćemo šta vlasnici Uniteda o svemu misle.

U igri su za plasman u nokaut fazu Lige prvaka, ali u prvenstvu lagano zaostaju za vodećim trojcem Liverpool, Chelsea, Manchester City.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zoilomas
Zamisli ono imenuju Koemana hahaha
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi