Arapski vlasnici otkrili trenersku želju na klupi Newcastlea: Spremaju astronomsku platu
FOTO: EPA

Za njih je to sića

Arapski vlasnici otkrili trenersku želju na klupi Newcastlea: Spremaju astronomsku platu

H. Zilić

Newcastle će uskoro dobiti novog trenera, arapski vlasnici imaju jednu veliku želju.

Prema pisanjima vodećih ostrvskih medija, Newcastle sprema ponudu za aktuelnog selekotra Belgije Roberta Martineza. Navodno Martinezu nude tri puta veću platu nego što ima kao selektor Belgije.

Martinez se spominjao kao novi trener Barcelone, tačnije nasljednik Ronalda Koemana, ali očigledno Barcelona ne može parirati finasnijskim zahtjevima Martineza, dok će za bogate vlasnike Newcastlea to biti sića.

Svrake lagano i kreću u lov na neke od zvijezda da već na zimu imaju kostur moćnog Newcastlea.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ekipa je u zoni ispadanja trenutno pa će bogati vlasnici i ranije od očekivanog morati u trošenje novca, da se ne bi desio scenarij ispadanja Newcastlea u Championship.

Pored Martineza za klupu Svraka se spominjao David Moyes, ali pomenuti stručnjak radi sjajne stvari sa West Hamom i trenutno nema opcije po kojoj bi napustio London.

Top Komentari

kostro
Vladu Jagodica dovedite hahahahahah
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi