FOTO - EPA

United gostuje kod Atalante

Ronaldo se "prepao" Bergama, ali vjeruje u pobjedu

Adnan Beganović

Večeras su na rasporedu utakmice 4. kola Lige prvaka, a u grupi F snage će odmjeriti Atalanta i Manchester United.

Meč je od velike važnosti za obje ekipe s obzirom da se United trenutno nalazi na čelu tabele sa 6 osvojenih bodova, dok je Atalanta trećeplasirana sa dva boda manje.

Naravno, u Manchesteru mnogo očekuju od Cristiana Ronalda, koji se zapravo po prvi put nakon odlaska iz Juventusa, vraća u Italiju.

Uoči večerašnjeg okršaja oglasio se pomenuti Ronaldo, koji je između ostalog istakao da u Bergamu nikada nije bilo lako igrati.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Vraćam se u Italiju u zemlju u kojoj su mene i porodicu srdačno primili. Italija će uvijek biti u mom srcu. Iz vlastitog iskustva znam da u Bergamu nikada nije bilo lako igrati, ali daćemo sve od sebe da pobijedimo. Namjeravamo zadržati prvo mjesto", istakao je portugalski reprezentativac.

Drugi meč grupe F odigrat će Villarreal i Young Boys. Španski klub ima četiri boda kao i Atalanta, dok Švicarci imaju bod manje tako da su sve ekipe još uvijek u igri za plasman u osminu finala.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.