Čujete li skandiranje s tribina? Šta se to promijenilo u glavama navijača Uniteda?

Čujete li skandiranje s tribina? Šta se to promijenilo u glavama navijača Uniteda?

E. Škorić

Do prije dva dana Ole Gunnar Solskjaer je trpio žestoke uvrede, navijači su ga tjerali iz kluba, no sada je - heroj.

Tanka je nit od zločinca do heroja, a na svojoj koži je to najbolje osjetio Solskajer.

Nakon nedavnog teškog poraza od Liverpoola (0:5) na Old Traffordu cijeli stadion je skandirao protiv Norvežanina, traživši njegov odlazak iz kluba, ali sve se promijenilo nakon utakmice u subotu u Londonu.

United je odigrao sjajan meč, slavio s 3:0 protiv Tottenhama i Solskjaeru je posao spašen, a s tribina se nakon meča čulo skandiranje u čast norveškog trenera.

Brzo su se stvari promijenile i navijači su sada ponovo za to da Solskjaer bude na klupi, mada će vjerovatno sve promijeniti nakon prvog narednog poraza.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ipak, još uvijek postoje oni koji smatraju da je Solskjaer nedovoljno dobar da predvodi United i da bi trebao biti zamijenjen nekim iskusnijim trenerskim stručnjakom.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

elvir_86
:D opet ce Mancho sljedece kolo da izgubi pa ce ga navijaci tjerat :D
3 0
Klicko
Komentar
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi