Solskjaer: Ovdje sam tri godine i niko od igrača nije bio takav na treningu kao on u utorak

Morao ga je staviti u početnu postavu

Solskjaer: Ovdje sam tri godine i niko od igrača nije bio takav na treningu kao on u utorak

E. Čaušević

Manchester United je u subotu u derbiju pobijedio u gostima Tottenham sa 3:0.

Crveni đavoli su uspjeli koliko-toliko da se iskupe za blamažu koju su prije sedam dana doživjeli na svom terenu kada ih je sa 5:0 pobijedio najveći rival Liverpool.

Mnogi su tada tražili da Ole Gunnar Solskjaer dobije otkaz, ali su mu čelnici kluba prožili podršku.

United je jučer pobijedio Tottenham sa 3:0, a navijači su promijenili ploču i pokazali oduševljenje nakon trijumfa u Londonu. Golove za United u subotu su zabili Cristiano Ronaldo, Edinson Cavani i Marcus Rashford.

Solskjaer je mnoge iznenadio odlukom da Cavani igra od prve minute, a Urugvajac je odmah pokazao da mu je tu i mjesto.

No, norveški stručnjak je nakon toga objasnio da je Cavani jednostavno na treninzima pokazao nevjerovatnu želju za igrom, te da ga je morao staviti u početnu postavu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ovdje sam skoro tri godine i u utorak na treningu sam od Edinsona Cavanija vidio najbolje izdanje što je jedan igrač ikad napravio tokom treninga u Manchester Unitedu otkako sam ja trener", rekao je Solskjaer.

Norvežanin mu je nakon toga pružio šansu protiv Tottenhama i nije se pokajao jer je Cavani uspio postići jedan pogodak i odigrati veoma dobar meč.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Penalda na klupu stavit i odma dobiješ na timskoj igri.Poslusaj me,Ole
6 9
CrveniKakanj
Izvodjenjem Cavanija iz igre protiv Evertona ( 1:1 ) je ispustio dva boda na Old Trafordu. Cavani je jos uvijek bolji od pola njih.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti