FOTO - EPA

Atalanta "lovi" gtri boda

Gasperini respektuje United

Adnan Beganović

Veoma bitan meč večeras će u Bergamu u 4. kolu Lige prvaka odigrati domaća Atalanta i Manchester United.

Prije dvije sedmice Crveni vragovi su slavili na Old Traffordu rezultatom 3:2, pa domaći žele večeras da se revanširaju. Svjesni su u talijskom klubu da im na noge dolazi sjajna ekipa, a biranim riječima o Unitedu govorio je i trener Atalante Gian Piero Gasperini.

On je istakao da United ima širok igrački kadar te da ekipa ima moć da promijeni stanje na terenu u svakom trenutku.

"Radi se o fenomenalnoj ekipi, bez obzira što trenutno imaju uspona i padova. Imaju širok igrački kadar, a ekipa može igrati na više načina. Njihova najveća vrijednost je što u svakom trenutku mogu preokrenuti tok borbe u svoju korist", istakao je trener Atalante.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Gasperini se osvrnuo i na Conteovo preuzimanje Tottenhama.

"Znam da se želio vratiti u Prmeiership i sretan sam zbog njega. Nedavno smo razgovorali i mislim da će uspjeti u Tottenhamu", zaključio je Gasperini.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.