Ronaldo se "prepao" Bergama, ali vjeruje u pobjedu
FOTO - EPA

United gostuje kod Atalante

Ronaldo se "prepao" Bergama, ali vjeruje u pobjedu

A. Beganović

Večeras su na rasporedu utakmice 4. kola Lige prvaka, a u grupi F snage će odmjeriti Atalanta i Manchester United.

Meč je od velike važnosti za obje ekipe s obzirom da se United trenutno nalazi na čelu tabele sa 6 osvojenih bodova, dok je Atalanta trećeplasirana sa dva boda manje.

Naravno, u Manchesteru mnogo očekuju od Cristiana Ronalda, koji se zapravo po prvi put nakon odlaska iz Juventusa, vraća u Italiju.

Uoči večerašnjeg okršaja oglasio se pomenuti Ronaldo, koji je između ostalog istakao da u Bergamu nikada nije bilo lako igrati.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Vraćam se u Italiju u zemlju u kojoj su mene i porodicu srdačno primili. Italija će uvijek biti u mom srcu. Iz vlastitog iskustva znam da u Bergamu nikada nije bilo lako igrati, ali daćemo sve od sebe da pobijedimo. Namjeravamo zadržati prvo mjesto", istakao je portugalski reprezentativac.

Drugi meč grupe F odigrat će Villarreal i Young Boys. Španski klub ima četiri boda kao i Atalanta, dok Švicarci imaju bod manje tako da su sve ekipe još uvijek u igri za plasman u osminu finala.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
penalty machine cr7.bit ce sve okej brat moj.Samo lagano
3 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi