Francuz povrijeđen

Kraj godine za Paula Pogbu?

Edmir Škorić

Kako prenosi Sky Sports, Paul Pogba možda više neće igrati u ovoj godini.

Veznjak Manchester Uniteda zadobio je povredu bedra na jednom od treninga francuske reprezentacije, te će propustiti narednu utakmici Trikolora u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo protiv Finske.

Ipak, problem za Pogbu je puno veći, pošto će, čini se, pauzirati do kraja godine.

Očekuje se da će se Pogba sada vratiti u klub radi detaljnih pregleda, međutim, prema Sky Sportsu, i igrač i Manchester United strahuju da bi iskusni veznjak mogao otpasti za kraj godine.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zbog suspenzije propušta svakako utakmicu protiv Watforda, ali i derbi s Liverpoolom 24. novembra, kao i važne utakmice u ostatku grupne faze Lige prvaka.

Pogbin izostanak bit će dodatni udarac za United koji se ionako nalazi u rezultatskoj krizi.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.