Dodatna nagrada za kupca

Kupio dres Edina Džeke za 10.000 KM, pa dobio neočekivan poziv Vice Zeljkovića

Midhat Šljivak

Ermin Bureković iz Zenice pobijedio je jučer na humanitarnoj aukciji koju su organizovali Edin Džeko i Udruženje pomozi.ba.

Ermin je za dres Intera kojeg nosi Edin Džeko platio 10.000 KM, a pomozi.ba će kompletan iznos uplatiti u humanitarne svrhe.

"Odlučio sam se učestvovati u ovoj humanitarnoj aukciji, kako bih uradio još jedno dobro djelo. Imam veliku želju da pomažem bolesnima i siromašnima u Bosni i Hercegovini, a u potpunosti vjerujem Udruženju Pomozi.ba, koja to radi na najtransparentniji mogući način. Uz to, nagrada je i dres Edina Džeke, koji će zauzeti posebno mjesto u mojoj firmi, jer je i on jedan veliki čovjek, koji često pomaže našem narodu”, rekao je Ermin Bureković.

Nakon završetka aukcije oglasio se i Edin Džeko.

"Zaslužio si dres Ermin Bureković! Čestitam od srca", poručio je kapiten reprezentacije BiH.

Ermina je nakon kupovine dresa sinoć dočekalo još jedno iznenađenje kojem se vjerovatno nije nadao.

Predsjednik Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine Vico Zeljković pozvao je Ermina na današnju utakmicu protiv Finske i dobio je VIP ulaznicu kao dodatnu nagradu.

Ermin je pokazao da je čovjek velikog srca jer je jedan od rijetkih koji u teškim vremenima za bh. društvo želi pomoći i drugim ljudima.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.