Dino Brajlović objavio fotografiju s Maldiva, a Edin Džeko jednostavno "morao" ostaviti kometar

Prijatelji su već nekoliko godina

Dino Brajlović objavio fotografiju s Maldiva, a Edin Džeko jednostavno "morao" ostaviti kometar

E. Čaušević

Edin Džeko vrijedno radi na tome da se oporavi od povrede i zaigra u subotu za našu reprezentaciju u meču protiv Finske.

Džeko je s lakšom povredom koju je zadobio u nedjelju na derbiju Milana i Intera doputovao u Sarajevo, a svi se nadaju da će iskusni bh. napadač biti spreman za dvije odlučujuće utakmice.

Dijamant vrijedno radi na svom oporavku s ljekarskim timom naše reprezentacije, te je jasno da ima veliku želju da zaigra već u subotu na Bilinom polju protiv selekcije Finske.

Raspoloženje bh. napadača je itekako dobro i čini se da i sam Džeko vjeruje da će biti spreman za naredni meč Zmajeva.

Zanimljiv "nastup" Dijamant je imao i na Instagramu gdje je svojim komentarom privukao dosta pažnje.

Naime, poznato je da je Džeko dobar prijatelj sa sinom poznatog sarajevskog ugostitelja Seje Brajlovića, Dinom, koji trenutno odmara na Maldivima, te je objavio fotografiju sa svog odmora.

Oglasi

Dino Brajlović, koji je inače Sejin najmlađi sin, objavio je fotografiju s Maldiva, a ubrzo nakon toga komentar mu je ostavio Džeko koji je napisao: "Kako živiš".

Nakon toga Brajlović je veoma brzo ostavio odgovor, te je poručio Dijamantu: "Još malo pa ko Eldin Adilović".

Fotografija na Isntagramu i komentar Edina Džeke

Poznato je da Džeko ima svoj krug prijatelja iz Sarajeva s kojima provodi dosta svog slobodnog vremena, a dio te ekipe je i Dino Brajlović.

Oglasi

Top Komentari

Jupp
Who the ****k is Dino Brajlovic? Mislim fakat ne kontam stavljate naslov kao da je neki sportista/fudbaler, stavite sin od mesara, vlasnika restorana.. Portala i gofana
15 0
19211921
Znaci clanak o nicemu. Kontam mladi Brajlovic iz Tuzla Citya
14 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi