Zatvoren Džekin restoran u Dubrovniku

Na određen period

Zatvoren Džekin restoran u Dubrovniku

A. Čaušević

Edin Džeko je ljetsko otvorio restoran u Dubrovniku pod nazivom Ezza.

REstoran je otvoren u augustu i iza sebe ima uspješan period poslovanja, međutim od danas je zatvoren na određeni period.

Kako su saopštili putem društvene mreže Instagram resotran će biti zatvoren do 15. decembra, odnosno do početka zimskih praznika.

"Hvala svima što su nas posjetili ovog ljeta i veselimo se ponovnom susretu s vama", poručili su iz Ezze.

Inače, Ezza restoran odiše pravim luksuzom, a cijene hrane i pića su striktno za one sa nešto dubljim džepom o čemu smo već ranije pisali.

Najskuplje jelo iz kuhinje je Ramstek Wagyu A5 Japan od 250 grama i njegova cijena je 100 eura.

Kada su u pitanju pića apsolutni rekord po cijeni drži vino Château Petrus, Pomerol, Bordeaux 1995/2001 čija boca košta više od 11.000 eura.

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
Koliko koštaju ćevapi u kajmaku, desetka?
15 0
Husrefbeg22
Restoran otvoren na pogrjesnom mjestu nejma sanse za uspjesan rad.
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi