Zvijezda Intera se "uništila" alkoholom: U tri sata ujutro radio kolut nazad na Ferrariju

Nije mogao da stoji na nogama

Zvijezda Intera se "uništila" alkoholom: U tri sata ujutro radio kolut nazad na Ferrariju

A. Čaušević

Pojedini fudbaleri van terena imaju izuzetan buran život te vrlo često vole da se odaju čarima alkohola.

Tokom noći pojavio se video u kojem je glavni "nagativac" zvijezda Intera koju milanski klub sedmično plata čak 150.000 eura.

Mnogi navijači Nerazzurra su ostali u šoku kada su vidjeli snimke. Arturo Vidal se toliko napio da nije mogao da stoji na nogama.

Vidal se trenutno nalazi na reprezentativnom okupljanju s reprezentacijom Čilea, a italijanski mediji izvještavaju da je vidio nastao u augustu tri dana prije utakmice Inter - Genoa.

Iskusni veznjak je izašao iz kluba i skrenuo je pažnju ostalih. Napravio je nekoliko fotografija, a onda je pokušao da uđe u svoj Ferrari.

[twitter]https://twitter.com/antoo1908/status/1445361236892426242[/twitter]

Međutim, potpuno je promašio ulaz pa je sve izgledalo kao da radi kolut nazad. Prijatelji su ga nekako pridržali i ubacili u skupocijeni automobil.

Ovaj 34-godišnjak ima bogatu prošlost s eksecima van terena, tako se jedne prilike pojavio pijan na okupljanju reprezentacije.

Kada se igrala Copa America 2015. godine vozio je pijan i uništio je Ferrari. Tadašnji selektor Jorge Sampaoli ga je odlučio izbaciti iz reprezentacije, ali je predsjednik države to spriječio.

King Arthuro je u ovoj sezoni upisao pet nastupa za Inter od kojih su četiri stigla u Serijie A. Postigao je gol i upisao asistenciju, ali navijači Nerazzurra su generalno nezadovoljni njegovom formom.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

mostar_mostar
Sašio se ko odijelo
6 0
konjnakvadrat
Pokusaj koluta
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi