Foto - EPA

Pred duel sa Rusijom

Otpisani Vatreni Dalića provocirao stihom iz pjesme Zabranjenog pušenja

Midhat Šljivak

Fudbalska reprezentacija Hrvatske danas od 15 sati igra odlučujući meč u kvalifikacijama za odlazak na Svjetsko prvenstvo.

Na splitski Poljud dolazi selekcija Rusije, a Vatrenim je u ovom meču potrebna pobjeda kako bi osigurali direktan plasman u Katar.

Selektor Hrvatske Zlatko Dalić za odlučujuće utakmice kvalifikacija nije pozvao napadača Milana Antu Rebića i očigledno da 28-godišnjeg fudbalera nećemo gledati određeno vrijeme u nacionalnom timu.

Dok se ostali Vatreni pripremaju za Rusiju, Rebić je aktivan na društvenim mrežama, a hrvatski mediji tvrde da je posljednjom objavom provocirao selektora Zlatka Dalića.

On je uz fotografiju sa treninga napisao i stih sarajevskog benda Zabranjeno pušenje iz pjesme 'Karabaja'.

"Čovjek si čudan, al' duhovit", poručio je Rebić.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Ante Rebić je za selekciju Hrvatske odigrao 42 utakmice i postigao je tri pogotka.

Kladite se na meč Hrvatska - Rusija u najvećoj regionalnoj kladionici Wwin. Vatreni su blagi favoriti, a svoju prognozu ostavite OVDJE.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.