Pirlova zamka za pamćenje: "Imao je lice anđela, ali je u svlačionici bio pravi ku*vin sin"
Foto - EPA

Nudio je Gattusovu sestru

Pirlova zamka za pamćenje: "Imao je lice anđela, ali je u svlačionici bio pravi ku*vin sin"

Midhat Šljivak

Gennaro Gattuso je u fudbalskoj karijeri važio za žestokog momka kojem je rijetko ko smio da se usprotivi.

Međutim, iako je bio žestok, kolege iz AC Milana su ga često znale počastiti šalom za pamćenje, a jednu takvu je izveo čuveni Andrea Pirlo.

Gattuso je ostavio mobitel na stolu, a Pirlo je odlučio da pošalje nekoliko poruka u ime svog saigrača. Toga se legendarni veznjak dobro sjeća.

"Uz svo poštovanje prema njegovoj mami, Andrea Pirlo je u svlačionici bio pravi ku*vin sin. Ima lice anđela, ali je ku*in sin", rekao je Gattuso i zatim je nastavio priču:

"Jednom sam ostavio telefon na stolu, a on je poslao poruku potpredsjedniku Milana (Adriano Galliani) i sportskom direktoru Braidi. Ponudio im je moju sestru", rekao je Gattuso.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CHQg1tvAgLq/[/instagram]

Oglasi

I sam Pirlo se sjeća ove situacije.

"Pregovarao sam u njegovo ime. Napisao sam: 'Dragi Ariedo, ako mi daš što želim, možeš imati moju sestru. Gattuso je saznao za to i prebio me je. Nazvao je Braidu i rekao da je to još jedna od mojih šala", prisjetio se Pirlo.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Gattuso i Pirlo su dres Rossonera skupa nosili od 2001. do 2011. godine kada je Pirlo otišao i Juventus.

Godinu dana kasnije klub je napustio i Gattuso, a skupa su sa milanskim velikanom osvojili apsolutno sve.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
Kakvo lice anđela? Ružan je akrep.
2 2
Guber
Malo ste update stari članak?
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi