Foto: Screenshot

Inter objavio video

Džeko odgovarao na kratka pitanja: Iznenadit ćete se zbog nekih odgovora

Eldar Ganibegović

Milanski Inter objavio je vrlo zanimljiv videozapis na svom YouTube kanalu.

U dvominutnom videu kapiten bh. reprezentacije i igrač Intera, Edin Džeko, odgovara na kratka, ili-ili pitanja. 

Naš Dijamant je dobio brojna pitanja iz sporta, ali i pitanja iz svakodnevnog života. Tako je Džeko otkrio da više voli pop od rock muzike, da radije bira bazen nego plažu, kino nego gledanje filma kući...

U priloženom videozapisu možete pogledati šta je to sve naš Dijamant odabrao.

Zanimljivo, odabrao je i Premier ligu Engleske ispred njemačke Bundeslige, iako je u Njemačkoj stekao status velikog igrača igrajući za Wolfsburg s kojim je postao prvak te zemlje, te najbolji strijelac Bundeslige. 

Također, iako je kroz cijelu karijeru izuzetno nesebičan i ispred ličnog stavlja uspjeh ekipe, Džeko je rekao da mu je draži gol od asistencije.

Edin Džeko, inače, igra sjajnu sezonu u Interu.

Njegov tim nalazi se na trećoj poziciji u Seriji A i jedan je od glavnih kandidata da osvoji naslov prvaka Italije, a ističu se još Napoli i Milan. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Džeko je u popularnom Calciu ove sezone postigao sedam golova i trenutno je šesti strijelac lige. Prvi je sjajni srpski napadač Dušan Vlahović, koji je za Fiorentinu postigao 12 golova.

Također, Interu sjajno ide i u Ligi prvaka obzirom da je kolo prije kraja obezbijedio plasman među 16 najboljih. Džeko je u ovom takmičenju postigao tri gola i upisao jednu asistenciju.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.