Video postao hit na društvenim mrežama

Ni Messijevom sinu nije bilo jasno zašto je njegov otac po sedmi put osvojio Zlatnu loptu

E. Čaušević

Lionel Messi je u ponedjeljak proglašen za najboljeg igrača svijeta u 2021. godini.

Ceremonija dodjele Zlatne lopte koju tradicionalno organizuje France Football održana je u Parizu, a po sedmi put ovu nagradu u svojoj karijeri osvojio je Messi.

Messi je tako apsolutni rekorder sa sedam Zlatnih lopti i teško je očekivati da će ga uspjeti neko nadmašiti u doglednoj budućnosti.

Međutim, ova dodjela ponovo je izazvala dosta kontroverzi jer je mnogo onih koji smatraju da Messi nije zaslužio da osvoji ovu nagradu. Očekivalo se da će ona otići u ruke sjajnog Roberta Lewandowskog, ali se na kraju to nije desilo.

Messi je ove godine uspio da s Argentinom osvoji Copa Americu i dođe do prvog velikog trofeja s reprezentacijom što mu je jedino nedostajalo u karijeri, te je očito to na kraju presudilo.

Argentinac je sa svojom porodicom pozirao sa svim Zlatnim loptama koje je osvojio, a u centru pažnje našao se njegov najstariji sin Thiago.

Thiagu nije bilo jasno zašto su fotografi tu i zašto je na stolu sedam Zlatnih lopti, te je pitao svog oca zašto je baš on osvojio ovu nagradu, a on mu je samo kratko poručio: "Ne znam".

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Naravno, ovaj video je odmah postao hit na društvenim mrežama, a očito je da ni Thiagu nije bilo ovaj put jasno zašto je njegov otac izabran za najboljeg igrača svijeta.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.