5

Komentari (5)

Miskee
Vidi mali Thiago koliko je sati..
user1607499935
Lewa jeste zasluzio ove godine ali da je dobio zato jer je dao najvise golova, onda je Messi trebao dobiti 2016, 2017 i 2018 kada je imao i najvise golova i najvise asistencija i kada je po svim statistikama on bio najbolji igrac. Realno. Tada su vazniji trofeji presudili u korist Modrica i Ronalda, isto kao i sada u korist Messija.
miki30
Ja neznam jeli tebi jasno da ti isti komentar pišeš 100ti put, jesil ti svjestan toga? Uredu je skontali smo šta hoš reći, en Messi ti se zahvaljuje na tolikom trudu.
Jupp
Messi je nagradjen na osnovu nicega doslovno, Lewa pokraden i tacka. Ne znam sta se ponavljas ko papagaj. Neka svako dobije sta je zasluzio, tebi je normalno znaci da Messija nagrade sad zbog toga sto je zasluzio prije 5 godina? A Lewa da dobije opet za 5 godina pa da nekom drugom ukrade nagradu?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.