Nećemo dugo gledati trio Messi - Mbappe - Neymar: Poznata sudbina Francuza

AS tvrdi

Nećemo dugo gledati trio Messi - Mbappe - Neymar: Poznata sudbina Francuza

E. Ganibegović

Čini se da je to to.

Sjajni francuski fudbaler na ljeto 2022. godine po isteku ugovora napustit će PSG, tvrdi "AS".

Njegova naredna destinacija bit će Real Madrid, s kojim se povezivao i prethodnog ljeta, no dva kluba se nisu mogla dogovoriti oko obeštećenja za 22-godišnjaka, kojeg sada neće ni biti.

Po svemu sudeći nećemo dugo gledati trio Neymar - Mbappe - Messi od kojeg smo definitivno očekivali više. 

Kylian je za sada ove sezone na 20 nastupa za PSG postigao devet golova i podijelio 12 asistencija. Njegov tim nalazi se na vrhu Ligue 1 i obezbijedio je plasman u osminu finala Lige prvaka, no sjajnom Francuzu treba novi izazov u karijeri.

Podsjetimo, on je u PSG stigao 2017. godine iz Monaca, prvo na jednogodišnju posudbu, a onda su Parižani otkupili njegov ugovor.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

S PSG-om je tri puta bio prvak Francuske, tri puta osvojio francuski Kup, te dva puta Liga Kup. Posljednje tri sezone bio je najbolji strijelac lige.

Ono što mu nedostaje jeste Liga prvaka koju je mogao osvojiti pretprošle sezone, no njegov tim je poražen u finalu od Bayerna.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ghast0
HAHAHAHA kad tamo se pokaže kao niko i ništa jer to i jeste
2 8
denimen9
Benzema Mbappe Vinicius i šamaranje evrope i narednih 5 godina oleeee
5 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi