Džeko na klupi

Simone Inzaghi nas obično obraduje, ali ne večeras

Edmir Škorić

Edin Džeko nije starter u derbiju Intera i Lazija, odlučio je tako trener Simone Inzaghi.

Bh. reprezentativac je sa osam pogodaka u Seriji A jedan od ključnih igrača Intera, no s obzirom na to da je prebolio koronavirus, Inzaghi smatra da nije dovoljno spreman da krene meč.

Džeko se večeras našao na klupi u domaćem srazu s Lazijom, ali bi u nastavku mogao dobiti šansu i vjerujemo da hoće.

Alexis Sanchez je inače dobio priliku da krene od prve minute uz Lautara Martineza, a to su novinari u Italiji najavljivali i prethodnih dana.

Podsjetimo, Inter je dobio produženi odmor, s obzirom na to da u četvrtak nisu odigrali utakmicu protiv Bologne. Oni i sudijska trojka su se pojavili na terenu, ali domaćin koji je pokošen koronavirusom nije.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ta utakmica najvjerovatnije će biti registrovana za zelenim stolom u korist Intera službenim rezultatom 0:3.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.