Napao Interovog glasnogovornika

Kamere zabilježile Bonuccijev nasilnički čin, zbog čega je to uradio?

Edmir Škorić

Luda završnica viđena je sinoć na Giuseppe Meazzi u Milanu u finalu Superkupa Italije.

Kada su se Inter i Juventus spremali za penale, u 120. minuti je, sasvim iznenada, rezervista Alexis Sanchez pogodio za 2:1 i za veliko slavlje aktuelnog osvajača Scudetta, koji je godinu otvorio na najbolji način - Superkupom Italije.

Sanchez je do gola došao nakon velike pogreške Alexa Sandra, a Čileanac je nakon meča rekao da je "ovo rika lava" i da je zaslužio češće da igra.

Leonardo Bonucci se u tim trenucima spremao ući u igru, Allegri ga je želio ubaciti samo da šutira penal, ali nije bilo vremena. Iza Bonuccija u momentu slavi glasnogovornik Intera Cristiano Mozillo.

To je razbjesnilo iskusnog stopera, pa je odmah krenuo prema Mozillu i odgurnuo ga je. Sve su zabilježiule i kamere.

Mediji u Italiji nisu sigurni da li je tek onako Bonucci iznerviran radovanjem ili mu je glasnogovornik Intera prije toga nešto dobacio.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pobjeda u srijedu bila je Interova šesta pobjeda u talijanskom Superkupu i prvi trofej za našeg Edina Džeku otkkao je došao u Italiju. Juventus je i dalje rekorder sa devet trofeja.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.