Donio pobjedu Interu protiv Venezije

Zna se kome je Džeko posvetio poljubac nakon gola u 90. minuti

Endin Čaušević

Bh. napadač Edin Džeko večeras je donio Interu pobjedu protiv Venezije.

Inter je pred svojim navijačima na Meazzi uspio da nakon preokreta pobijedi Veneziju sa 2:1, a junak na kraju meča bio je upravo Džeko.

Naš reprezentativac je u 90. minuti utakmice uspio da zabije sjajan gol glavom za 2:1 nakon centaršuta Dumfriesa nakon čega je nastala erupcija oduševljenja na stadionu u Milanu.

Džeko je "žestoko" proslavio pogodak i bilo je jasno koliko mu znači što je nakon deset mečeva uspio da zatrese mrežu protivnika u Seriji A.

Također, Džeko je poslao i poljubac ka tribini, a bilo je jasno da je on posvećen njegovoj supruzi Amri, kćerki Uni i sinu Daniju koji su pratili utakmicu na Meazzi.

Treba dodati da su tu bili i njegovi prijatelji, a jedan od njiih uspio je da snimi trenutak dok je Džeko slavio pogodak, a veliko slavlje bilo je i u loži u kojoj su bili Džekina porodica i prijatelji.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zanimljivo da je Džeki ovo već 60. pogodak glavom u karijeri, a Venezija je 70. tim iz liga petice kojima je Dijamant uspio da postigne pogodak.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.