Ristić dao zanimljiv komentar

Izjava Vlahovićevog agenta razbjesnit će sve u Firenci

Eldar Ganibegović

Konačno je završena saga oko Dušana Vlahovića i on je postao novi fudbaler Juventusa.

Srbijanski napadač jučer je predstavljen u novom klubu, a u Firenci se idalje ne mire s tim da im je najbolji igrač otišao u rivalski Juventus.

Njihove ionako uzavrele emocije dodatno će podgrijati izjava Darka Ristića, Dušanovog agenta, koji je rekao da za njegovog klijenta ni u jednom trenutku nije postojala dilema oko toga gdje će nastaviti karijeru.

"Za Dušana nije postajala dilema nijednog trenutka. Želio je samo u Juventus. Jednostavno nije mogao da odoli šarmu tog kluba", rekao je Ristić.

"Trenutno nemamo sjajnu sezonu u Seriji A, ali Dušan zna da je forma prolazna, a klasa vječna. Napravio je pametan potez i pridružio se timu, koji će sigurno u godinama koje dolaze dominirati i u Italiji i na Starom kontinentu", saopštio je Juventus.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Dušan Vlahović je potpisao do ljeta 2026. godine i već je zadužio dres s brojem 7.

Ove sezone je za Fiorentinu Vlahović postigao 17 golova u Seriji A, a debi za Juventus očekuje ga 6. februara protiv Verone.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.