11

Komentari (11)

davide.azzurri
Sa vlahom mogu dominirati samo u fasizmu i genocidu
DanteDMC
@davide.azzurri vožnja na avaz, klix ili u mentalnu instituciju.
HarisADP
A ovih bosnji jesu degenerici u pm. Pa daj odi na srpske i hrvatske portale citaj komentare nidje ovoliko mrznje nema. Kretemu glupi mosnjacki
axel42
Čuj oni dominirati na starom kontinentu? Zbog Vlaha, mislim Vlahovića?? E teško se ostalima u Evropi ako je ovaj taj koji će im donijeti prevagu.
HarisADP
Vlah ce biti ubjedljivo najbolji napadač na svijetu!!!
axel42
Kako znaš? Vidiš u budućnost, imaš neke moći? Momak je dobar igrač, to stoji, ali ko fol Juve će vladati starim kontinentom u budućnosti! Zbog čega? Jes im i jaka ekila u p.m.
Marco_Materazzi
Hahahah samru djubrentusa, gotovo je njihovo, mogli su sa sudijama dok Inter i Milan se nisu malo pojacali. Vise nista nece osvojiti do sledece krize milanskih velikana!
R.Sljivo
Hahah vjeruj morao sam se prijaviti,samo da ti kažem da si me nasmijao pošteno,haha suze me obliše. Kakav smisao za humor,svaka čast!!
zak84
Svaka cast za komentar @Marco_Materazzi … koliko me brojke sluze,inter i Milan imaju manje titula zajedno od djubrentusa Kako ti kazes.
DamirT
Pa normalno da ce imat manje kad su oduvijek Juventus gurale sudije na sve nacine.Kriminalan klub u pravom smislu te rijeci..
demar
sreca pa su milanski velikani jako cesto u krizi, cak su 9 godina u cugu bili u krizi
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.