Vlahovića dočekalo veliko iznenađenje kada je ušao u svlačionicu Juventusa

Na sve su mislili

Vlahovića dočekalo veliko iznenađenje kada je ušao u svlačionicu Juventusa

E. Čaušević

Juventus je večeras ozvaničio dolazak Dušana Vlahovića u svoje redove.

Srbijanski napadač je briljirao ove sezone u dresu Fiorentine, ali je odlučio da u januarskom prelaznom roku napusti klub iz Firence.

Fiorentina je od ovog transfera zaradila čak 75 miliona eura, ali navijači ovog kluba ne mogu da oprosti Vlahoviću što je potpisao za najvećeg rivala.

Vlahović je zvanično večeras predstavljen kao pojačanje Juventusa, te je u svom novom klubu zadužio dres sa brojem sedam.

Nakon fotografisanja i potpisa ugovora u svlačionici ga je dočekalo i sjajno iznenađenje. U Juventusu nisu zaboravili da Vlahović danas slavi svoj 22. rođendan, te je srbijanskog napadača dočekao kolač u svlačionici.

Potražite više informacija na temu Serie A:

On je ugasio svijeću i zaželio želju koja je ranije ovog dana sigurno ispunjena potpisom za Staru damu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Comandini
Cuj najljuceg rivala. Ne volim Juve al viole od Batistute i Chiese nisu igrale ligu prvaka. Oni rivale mogu traziti u Genoi Sampi i sl.
15 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi