Cassano dao svoj sud

Javila se legenda: Inter je sjajno odigrao, osim Džeke i Lautara

Eldar Ganibegović

Inter je u srijedu poražen od Liverpoola s 0:2 u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka.

I pored poraza koji je uslijedio s dva kasna gola Firmina i Salaha, Inter je odigrao jednu dobru utakmicu, imao inicijativu i svoje prilike, a ponajviše treba izdvojiti prečku Calhanoglua u prvom i poništen gol Džeke u drugom poluvremenu.

Poraz Intera analizirao je i legendarni italijanski napadač Antonija Cassana koji je rekao da je Inter odigrao sjajnu utakmicu s izuzetkom napadačkog dvojca Džeko - Martinez:

"Inter je odigrao sjajnu utakmicu, s izuzetkom Lautara Maritneza i Edina Džeke, koji su odigrali ispod svog nivoa i to zaista moram nerado da kažem", rekao je Cassano i podvukao:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Hrabru utakmicu je igrao Inter, ali u ovakvim utakmicama morate zabiti kada imate prilike. Salah i Firmino su pogodili iz dvije polušanse, a Liverpool je jedan od favorita za osvajanje Lige prvaka."

Podsjećanja radi, revanš na Anfieldu između ove dvije ekipe odigrat će se osmog marta.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.