Nije ni proslavio gol

Čovjek kojeg je Inter odabrao za novog napadača pred Džekinim očima zaledio Meazzu

Admin Čaušević

Pomalo nevjerovatan rezultat nakon prvih pola sata duela Inter - Sassuolo.

Gosti su igrali sjajno u prvih pola sata. Na startu meča je pogodio Raspadori, da bi u 26. minuti mrežu zatresao Gianluca Scamacca.

U momentima kada je Inter bio bolji rival uslijedio je dobar napad gostiju, a sve je Scamacca završio golom glavom. Gol pogledajte ovdje.

Interesantno da se mladi Italijan uopšte nije radovao golu što na neki način i nagovještava ono što će se vrlo vjerovatno desiti na ljeto.

Poznato je da je Inter već "kaparisao" Scamaccu i njegov transfer će biti realizovan na kraju sezone.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, Edin Džeko nije bio starter i početak meča je pratio s klupe, a Simone Inzaghi je bio primoran da ga uvede u igru odmah na startu drugog dijela.

Džeko je priliku dobio u nastavku, ali bez obzira na nekoliko dobrih šansi nije uspio postići gol pa je Inter izgubio s 0:2. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.