Stigli sastavi s Meazze: Inzaghi donio očekivan potez s Džekom
FOTO: EPA

Inter dočekuje Sassuolo

Stigli sastavi s Meazze: Inzaghi donio očekivan potez s Džekom

Haris Zilić

Od 18 sati duel 26. kola Serije A odigrat će Inter i Sassuolo.

Nerazzuri će tražiti tri boda u borbi za vrh tabele sa gradskim rivalom Milanom, a Simone Inzaghi je napravio nekoliko promjena u sastavu.

Kao što je i ranije bilo najavljeno Edin Džeko će utakmicu početi sa klupe čime su su pomenuti navodi ispostavili tačnim.

Inter će igrati u sastavu: Handanović, Dimarco, De Vrij, Skriniar, Gagliardini, Calhanoglu, Darmian, Barella, perišić, Martinez i Sanchez.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sassuolo je u sastavu: Consigli;, Muldur, Ayhan, Chiriches, Kyriakopulos, Frattesi, Maxime Lopez, Berardi, Raspadori, Traoré, Scamacca.

Top Komentari

amex
Čuvaju ga za vaznije tekme.. pametno..
1 0
CrveniKakanj
Evo u 8. min. vec 0:1, nista bez Dzeke.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi