Razočaran suđenjem

Allegri kakvog do večeras nismo vidjeli: Bacao je sve oko sebe od bijesa

Edmir Škorić

Trener Juventusa Massimiliano Allegri nije mogao da se smiri u finišu prvog poluvremena.

Juventus i Inter u Torinu igraju derbi, a šest žutih kartona u prvih 45 minuta najbolji je pokazatelj važnosti ovog duela.

Gosti iz Milana vode golom Hakana Calhanoglua s bijele tačke, ali upravo to je izazvalo mnogo bure i protesta od strane domaćih.

Naime, sudija Irrati je nakon VAR intervencije pokazao na penal, ali je Szczesny odbranio udarac Turčina. U nastavku te akcije pao je pogodak, ali je poništen zbog prekršaja Hakana u napadu.

Drama tu nije završila jer je sudija ponovio penal zbog toga što je De Ligt ranije ušao u šesnaesterac. Hakan je iz drugog pokušaja zabio za slavlje Interovih nogometaša i navijača.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Allegri je pobijesnio nakon toga, pa je imao šta da kaže četvrtom sudiji, a od bijesa je bacao sve oko sebe, pa i jaknu koju je prethodno nosio.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.