Ovakav spektakl u Torinu se ne pamti: Svjetla su se samo ugasila i svi su zapjevali u jedan glas

Pjesma za Ukrajinu

Ovakav spektakl u Torinu se ne pamti: Svjetla su se samo ugasila i svi su zapjevali u jedan glas

M. Šljivak

Veliki Derby d'Italia, duel Juventusa i Intera, igra se večeras u Torinu.

Čudesna atmosfera dočekala je igrače oba tima. Stadion je ispunjen do posljednjeg mjesta, a pred početak utakmice spremljen je i prigodan program.

Svjetla stadiona u Torinu su se ugasila. Na terenu su se pojavile italijanska pjevačica Gaia Gozzi i Ukrajinka Kateryna Pavlenko koje su otpjevale duet za Ukrajinu.

Izvedena je čuvena pjesma Johna Lennona 'Imagine'. Igrači i navijači su zajedno slušali i pjevali ovu čuvenu pjesmu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaista spektakularne scene koje vrijedi pohvaliti i rijetka situacija u kojoj su veliki rivali ujedinjeni.

Naravno, na terenu od prijateljstva večeras neće biti ništa. Ovo je najveći meč italijanskog fudbala i očekuje se žestok okršaj velikih rivala.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1574859714
Kakva licemjerna evropa.Sto tako nisu pjevali za Siriju gdje je ginulo mnogo vise ljudi nego u Ukrajini. Sto tako ne pjevaju za Palestinu,Jemen i druge zemlje gdje se vode ratovi.
0 0
Karlosicroberto
Pa kaze, nije kuca aaaaa na prodajuu
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi