Locatelli je zaplakao kada je shvatio da više ne može igrati
Foto - Screenshot

Tužna scena

Locatelli je zaplakao kada je shvatio da više ne može igrati

M. Šljivak

Manuel Locatelli nije mogao nastaviti Derby d'Italia.

Sjajni veznjak tima iz Torina je igru napustio u 34. minuti meča i bio je potpuno shrvan.

Locatelli je već na otvaranju meča dobio žestok udarac u glavu. Neoprezni Lautaro Martinez ga je udario nogom i nekoliko minuta se veznjaku Stare dame ukazivala pomoć.

Pokušao je Locatelli igrati. Međutim, vidljivo je bilo da s njim nešto nije u najboljem redu i u 34. minuti je samo sjeo na teren.

Ljekari su mu pregledali koljeno i vrlo je moguće da se radi o nekoj povredi. Nadamo se svakako da ništa ozbiljno nije u pitanju i da će Locatelli uskoro ponovo na teren.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Masssimiliano Allegri je reagovao. Uveo je Zakariju u igru, a nesretni Locatelli je u suzama napustio teren.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi