Odigrao sjajan meč

Benzema uništio Chelsea u Londonu, pa poručio: "Alhamdulilah"

Endin Čaušević

Karim Benzema sinoć je odigrao fantastičnu utakmicu protiv Chelseaja u okviru četvrtfinala Lige prvaka.

Real Madrid je u prvoj utakmici četvrtfinala u gostima pobijedio aktuelne prvaka Evrope sa 3:1, a ponovo je blistao Benzema.

Francuski napadač je postigao hat-trick u sinoćnjoj utakmici i to je bio njegov čak šesti gol u dva meča nokaut faze Lige prvaka u dosadašnjem dijelu sezone.

Benzema je još jednom pokazao da je glavni igrač Real Madrida i nevjerovatno je da je zabio čak 37 golova na 36 utakmica ove sezone što najbolje pokazuje u kakvoj formi igra reprezentativac Francuske.

Benzema se oglasio na društvenim mrežama nakon sinoćnje utakmice i svog još jednog briljantnog izdanja.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Kakav osjećaj... sjajan prvi meč za ekipu. Vidimo se kući na revanšu. Hala Madrid, Alhamdulilah", napisao je napadač Real Madrida nakon utakmice na Stamford Bridgeu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.