Maser Real Madrida spasio Benzemu: "Izgubio je akreditaciju i rekao sam mu da ne može igrati"

Ancelotti ispričao anegdotu

Maser Real Madrida spasio Benzemu: "Izgubio je akreditaciju i rekao sam mu da ne može igrati"

Endin Čaušević

Fudbaleri Real Madrida sinoć su u gostima sa 3:1 pobijedili Chelsea u prvom meču četvrtfinala Lige prvaka.

Kraljevski klub je ostvario sjajan rezultat pred revanš utakmicu na Santiago Bernabeu koja se igra narednog utorka i jasno je da je Real Madrid već jednom nogom u polufinalu.

Još jednu nevjerovatnu utakmicu odigrao je Karim Benzema koji je pokazao da igra u životnoj formi. Francuski napadač je najzaslužniji za pobjedu Kraljeva na Stamford Bridgeu jer je zabio hat-trick.

Benzema je dao čak šest golova u dvije utakmice nokaut faze Lige prvaka i sada je već svima jasno da je daleko najvažniji igrač u ekipi Carla Ancelottija.

Međutim, Benzema je imao zanimljiv problem pred početak utakmice kada je ekipa stigla na stadion Chelseaja. Naime, on je zaboravio svoju propusnicu za stadion, a to je sve otkrio Ancelotti nakon utakmice.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Rekao sam mu da neće igrati večeras jer je izgubio svoju akdreditaciju bez koje se ne može ući na teren. Sve je spasio naš maser koji je pronašao Karimovu akreditaciju i svi smo se nasmijali nakon toga. O njemu nemam šta previše da kažem, Karim je zaista fantastičan", rekao je Ancelotti.

Fantastični Benzema u dosadašnjem dijelu sezone odigrao je 36 utakmica na svim takmičenjima i zabio je čak 37 golova i uz to je dodao 13 asistencija.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mostarac94
E ako Benzemi treba propusnica onda jb takav stadion
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi