Thiago Silva i Barkley u centru pažnje

Pružio mu ruku, a on ga izignorisao: Čak je i navijačima mahnuo, a njega nije pozdravio

Endin Čaušević

Chelsea je jučer na gostovanju deklasirao Southampton sa 6:0 u meču 32. kola engleskog Premiershipa.

Chelsea je nakon poraza u Ligi prvaka od Real Madrida uspio da se vrati na pravi način jer su igrači londonskog kluba deklasirali Southampton sa 6:0.

Po dva gola jučer su postigli Mason Mount i Timo Werner, dok su se još u listu strijelaca upisali Marcos Alonso i Kai Havertz.

Također, u drugom poluvremenu vidjeli smo i jednu urnebesnu scenu pored klupe Chelseaja. Naime, Thiago Silva je u 63. minuti meča izaša iz igre kod rezultata 6:0 kako bi ga Tuchel barem malo odmorio za revanš u Madridu.

Kada je izašao s terena pozdravio se sa skoro svim saigračima i trenerima na klupi. No, u centru pažnje našao se Ross Barkley koji je pružio Brazilcu ruku da se pozdrave, ali ga je on u potpunosti izignorisao.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Barkley je desetak sekundi držao ruku u zraku, ali očito to Thiago Silva nije vidio, te se na kraju nisu ni pozdravili iako je Silva čak stigao da mahne i navijačima. Ova scena je nasmijala mnoge, te je postala hit na Twitteru.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.