Tuchel: Ne znam šta nam se desilo poslije reprezentativne pauze

Plavcima nikako ne ide

Tuchel: Ne znam šta nam se desilo poslije reprezentativne pauze

S. Mlaćo
Menadžer Chelsea Thomas Tuchel razočaran je partijama svog tima u posljednje vrijeme.

Popularni Plavci su sinoć poraženi u prvom meču četvrtfinala Lige prvaka od Real Madrida 3:1.

Za prolaz dalje potrebno im je čudo, gotovo nemoguća stvar.

Sa ovakvom predstavom nemamo šansu proći dalje. Moramo pronaći rješenje, ne znam šta nam se dogodilo poslije reprezentativne pauze. U pet dana smo primili sedam golova, to je alarmantno“, kazao je Tuchel.

Dosta upitnika ima za svoju ekipu.

“Nemam objašnjenje za naše igre. Imali smo dugi pobjednički niz, a sinoć prvo poluvrijeme stvarno nije dobilo dobro“.

Oglasi

Rastaje se sa suprugom

Njegova supruga Sissi pokrenula je postupak rastave prošle sedmice, sedam mjeseci nakon što se k njemu preselila u Veliku Britaniju.

Daily Mail tvrdi da je brakorazvodni postupak počeo i da više ne postoji nikakva šansa da se stvari poprave, odnosno da nije bilo drugog načina nego da se njih dvoje raziđu i svako krene svojim putem, mada nema stvarnog razloga takve odluke, ili barem nije dospio do javnosti.

Sissi i njemački trener živjeli su zajedno u luksuznom pariškom kvartu Hauts-de-Seine tokom njegovog angažmana u PSG-u, ali dosta toga promijenilo se nakon što je on preuzeo Chelsea.

U Londonu su njih dvoje ispočetka funkcionisali dobro, Sissi mu je čak potrčala u naručje nakon što je osvojena Liga prvaka, ali nekoliko mjeseci nakon finala došlo je do zahlađenja odnosa.

Sissi je novinarka njemačkog dnevnika Suddeutsche Zeitunga, a njih dvoje zajedno imaju dvije kćerke Emme i Kim, koje su rođene u razmaku od samo godinu dana.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Tuchel je prije nekoliko mjeseci govorio medijima o svom privatnom životu, te je tada rekao da je povučen čovjek, koji živi porodičan i miran život te da su mu supruga i kćerke nešto najvažnije u životu, ali čini se da je to sada samo prošlost.

Tuchel u Chesleaju zarađuje osam miliona eura po sezoni, no morat će određeni dio novca dati supruzi koja je dala otkaz na svom poslu kako bi bila s njim i brinula se o njihovim kćerkama dok je on putovao i išao na treninge.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi