Tako se to radi

Gospodski potez Viniciusa Juniora nakon objave igrača Chelseaja oduševio fudbalsku javnost

Endin Čaušević

Real Madrid sinoć se plasirao u polufinale Lige prvaka nakon što je u dvomeču s ukupnih 5:4 pobijedio Chelsea.

Real je u prvoj utakmici na Stamford Bridgeu slavio sa 3:1, dok je sinoć Chelsea pobijedio sa 3:2 što nije bilo dovoljno lodonskom klubu da se na kraju plasira dalje.

Chelsea je imao i vodstvo od 3:0 u sinoćnjem meču, ali je Real golom Rodryga u samom finišu meča izborio produžetke. Početkom prvog produžetka na scenu je stupio nevjerovatni Karim Benzema koji je zabio gol za 3:2 koji je prelomio ovaj dvomeč.

Nakon utakmice igrači Chelseaja su bili itekako razočarani zbog poraza, a zanimljivu fotografiju nakon meča objavio je desni bek ovog tima Reece James.

James je objavio fotografiju s Bernabeua kako leži na terenu nakon 120 minuta utakmice, te je poručio da je to bila veoma iscrpna utakmica u kojoj je Chelsea dao svoj maksimum.

"Utakmica puna emocija. Dali smo sve od sebe jučer, ali nekada u životu jednostavno ni to nije dovoljno. Hvala vam svima na podršci", napisao je James.

Nakon toga oglasio se i Vinicius Junior koji je ostavio komentar na objavu Jamesa, te je oduševio sve. James je čuvao sinoć upravo Viniciusa i radio je odličan posao što je igrač Reala znao da pohvali.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Odlična utakmica brate. Sretno", poručio je fudbaler Real Madrida za svog sinoćnjeg rivala.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.